073 612 70 19 info@uylenhof.com
Selecteer een pagina

Een zelf check-in hotel wat zo zorgvuldig is samengesteld dat de oude elementen volledig tot zijn recht komen in de tijdsgeest van nu.

historic postel suite

Een hotelappartement met kitchenette gelegen op de begane grond met uitzicht op een charmant stadspleintje. De woon-/slaapkamer heeft een zwart/wit plavuizen vloer en een hoog balkenplafond die de monumentale sfeer accentueren. Smaakvol klassiek ingericht met een moderne touch. De Historic Postel Suite heeft haar naam te danken aan het prachtige historische pand waarin ze gevestigd is. 

monumental postel suite

Een hotelappartement met kitchenette gelegen op de begane grond met uitzicht op een charmant stadspleintje. Dit appartement heeft zijn eigen voordeur in de Postelstraat. De woon-/slaapkamer heeft een vloer met antiek marmeren klooster plavuizen. Een hoog beschilderd balkenplafond accentueert de monumentale sfeer. Het hotelappartement is smaakvol klassiek ingericht met een moderne touch. De Monumental Postel Suite heeft haar naam te danken aan het prachtige historische pand waarin ze gevestigd is.

monumental court suite

Een hotelappartement op de begane grond met een monumentale schouw, een kitchenette en privé gebruik van de patio die grenst aan het Binnenhof. De woon-/slaapkamer heeft een vloer met antiek marmeren klooster plavuizen en een hoog balkenplafond die de authentieke sfeer accentueert. Het hotelappartement is klassiek ingericht met een moderne touch. 

historic apartment

Op de eerste verdieping bevindt zich het woon- en slaapgedeelte. Er is een semi open keuken voorzien van inbouwapparatuur. Het hotelappartement is modern ingericht met een klassieke touch. 

historic duplex court

Een hotelappartement gelegen op de eerste en de tweede verdieping met uitzicht op de stadstuinen en het binnenhofje. Op de eerste verdieping bevindt zich de woonkamer, antieke schouw en een open keuken voorzien van inbouwapparatuur. Tevens een separate toiletruimte. Op de tweede verdieping bevindt zich de slaapkamer en een douche-/toiletruimte. 

historic duplex double

Een hotelappartement gelegen op de tweede en derde verdieping met uitzicht op het binnenhofje. Op de tweede verdieping bevindt zich de woonkamer met semi-open keuken, voorzien van inbouwapparatuur. Op de derde verdieping bevinden zich de twee afzonderlijke slaapkamers, de badkamer met een douche, alsmede een separate toiletruimte. 

historic duplex grand

Een hotelappartement gelegen op de eerste en tweede verdieping met uitzicht op de Jads, het voormalige Mariënburg klooster. Op de eerste verdieping bevindt zich de hal, de toiletruimte, de woon-/eetkamer met kitchenette. Op de tweede verdieping bevindt zich onder de balken de slaapkamer en een semi-open badkamer met ligbad, een doucheruimte en wastafel. 

heritage room

Een hotelappartement gelegen op de 1e verdieping met uitzicht op een pleintje in de Postelstraat. De woon/slaapkamer is voorzien van een bijzondere kitchenettekast passend bij de monumentale sfeer. Er is een doucheruimte met regendouche. Het appartement is smaakvol klassiek ingericht met een moderne touch. 

grand heritage

Een hotelappartement gelegen op de 2e verdieping met uitzicht op de monumentale Munt en op de Postelstraat. Luxe badkamer met ligbad, toilet, dubbele wastafel en separate doucheruimte. De woon/slaapkamer heeft een balken plafond die de monumentale sfeer accentueert. Smaakvol klassiek ingericht met een moderne touch en een bijzondere kitchenettekast. 

historic duplex

Een hotelappartement gelegen op de eerste en de tweede verdieping met uitzicht op de stadstuinen en het binnenhofje. Op de eerste verdieping bevindt zich de slaapkamer met een separate toiletruimte en badkamer. Op de tweede verdieping bevindt zich de woonkamer en keuken.