073 612 70 19 info@uylenhof.com
Selecteer een pagina

About Uylenhof hotel

Alles over het Uylenhof Hotel

About

over het uylenhof hotel

Uylenhof Hotelappartementen bestaat uit een RijksMonument (bouwjaar 1650) en een Gemeente Monument (bouwjaar 1880).

Kiest u voor een verblijf in Uylenhof Hotel, dan overnacht u in een sfeervol boutique hotel waarin de authentieke historische elementen bewaard zijn gebleven en waar is nagedacht over geluidwerende oplossingen. Bijna alle hotelappartementen liggen verscholen aan de zijde van een rustig binnenhof met op loopafstand het Bossche horecaleven.

De hotelappartementen zijn allen zeer luxe, compleet ingericht en van alle gemakken voorzien. De hotelappartementen variëren in oppervlakte van 45 tot 85 m² en liggen rond de rustige en uiterst charmante binnenhof of aan de Postelstraatzijde en de Uilenburg. 

Ontbijt
Uylenhof Hotel biedt zijn gasten als extra service tegen een meerprijs van € 17,50 p.p. ontbijt op de kamer verzorgd door de populaire zaak Anne & Max. Andere wensen kunnen op verzoek verzorgd worden. Koffie en thee faciliteiten zijn standaard in alle accommodaties aanwezig.

Keuken
Alle hotelappartementen hebben of een luxe keuken of een kitchenette voorzien van inbouwapparatuur en een badkamer of doucheruimte voorzien van ligbad en/of (inloop-)douche. Voor zover mogelijk is er een separate toiletruimte. Bovendien zijn alle hotelappartementen luxe gestoffeerd.

Bedden
Een onvergetelijk verblijf garanderen wij u door de large Coco-Mat twinbedden (lengte 2.10m). De matrassen bestaan uit vier lagen die u een ontspannen slaapbeleving garanderen. De bedden kunnen naar keuze separaat of als tweepersoons worden opgemaakt. Ook het bedlinnen en de dekbedden zijn vervaardigd van 100% organisch katoen.

De dekbedden zijn gevuld met ganzendons. Bovendien bieden wij u de mogelijkheid een keuze te maken uit verschillende soorten hoofdkussens zodat u deze aan uw eigen wensen kunt aanpassen.

Faciliteiten

 • Hoofdentree zonder receptiepersoneel: let op wij zijn een zelf check-in hotel. Dit doet niet af aan de gastvrijheid, maar zorgt juist voor u als gast voor een makkelijker verloop. Denk aan: op elk moment van de dag inchecken wanneer u dat wenst en niet te hoeven wachten tijdens het in- en uitchecken. Elke dag is er telefonisch iemand bereikbaar van 08:00 tot 22:00 uur, werkzaam bij The Duke Boutique Hotel (our big brother) in de Kerkstraat 69b Den Bosch.
 • In-check vanaf 15:00 uur, uit-check vóór 11:00 uur.
 • Ontbijtservice (tegen een meerprijs van € 17,50 p.p.)
 • Bagage opslag.
 • Parkeren: in- en uitstappen voor bagage en medereizigers in poortgebouw van Uylenhof en voorts naar parkeerplaats in de directe omgeving of naar transferia.
 • Buiten: terras / tuin in ons binnenhofje.
 • Gratis Wifi.
 • Dagelijkse schoonmaak.
 • Gesproken talen: Nederlands en Engels.

parkeren

Als Boutique hotel in het meest historische stadsdeel centrum van onze mooie binnenstad, is buitenruimte schaars. Hierdoor beschikken we helaas zelf niet over een eigen parkeergelegenheid. Onderstaand een aantal parkeeropties. Met de auto kunt u wel tot aan onze voordeur rijden voor het in- of uit laten stappen van medereizigers en het afgeven van de bagage. We adviseren u wel om daarna direct door te rijden, omdat ’s-Hertogenbosch een redelijk fanatieke handhaving heeft, zeker als het gaat om het parkeerbeleid..

Er zijn in de nabijheid van het hotel verschillende parkeergelegenheden:

 • Op honderd meter van het hotel is er een betaald parkeren strook langs de Dommel. Deze straat heet “Sint Janssingel” en heeft een uurtarief van ca. €4,- per uur.  

 • Parkeergarage “Wolvenhoek” is even omrijden en lijkt daardoor verder weg gelegen, maar is met zijn locatie “Wolvenhoek 12” maar 3 tot 5 minuten lopen een prijsgunstiger alternatief. Het maximale dagtarief (op datum) is hier €20,- . Let op, deze parkeer garage is tot ongeveer half juni 2024 gesloten! U kunt wel gebruik maken van Q-park Tolbrug of Q-park Arena. Maximaal dagtarief 20 euro bij beide parkeergarages.

 • Voor €5,10 per dag kunt u gebruik maken van P+R Deutersestraat. Met uw parkeerticket kunt u hier gratis een fiets lenen of de bus naar het centrum (en weer terug) nemen. Voor het hotel stapt u dan uit bij de halte Vughterstraat en bent u met 2 minuten wandelen bij het hotel.